Fusion Mineral Paint

Een spectaculair duurzame meubelverf met een prachtige matte uitstraling: Uitzonderlijk goede hechting, eenvoudig aan te brengen, zeer milieuvriendelijke samenstelling, laag aan VOS. Deze 100% acrylaatverf heeft een ingebouwde beschermlaag en vraagt slechts een beperkte voorbereiding.

Hoe aan te brengen?: Ontvet de ondergrond goed. Als je ondergrond glanzend is, neem dan 5 minuutjes de tijd om de glans te breken met schuurpapier. Dit geeft de verf meer grip om zich goed aan de ondergrond te kunnen hechten. Je hebt geen primer/grondverf nodig, dus daarna heerlijk aan de slag!

Dekking: Fusion heeft een uitstekende dekking van ruim 7m² per halve liter. Meestal heb je slechts één tot twee lagen nodig voor een goede dekking

Droogtijd: De droogtijd van Fusion™ is ongeveer 2uur. Dan voelt het oppervlak droog aan, maar is het nog niet uitgehard. Het is een watergedragen verf, wat betekent dat het na 20 a 25 dagen volledig is uitgehard. Je kunt het object wel gebruiken in de tussen liggende periode, maar wees gewoon nog wat voorzichtig! Nadat Fusion™ is uitgehard, is haar duurzaamheid ongeëvenaard!